Wie zijn wij?

Stichting
PIETEN ON TOUR Zeewolde
Voor kinderen die onder de armoedegrens opgroeien bestaat de kans dat Sinterklaas hun huisje voorbij rijdt. Samen met de Sinterklaasbank zorgen wij ervoor dat deze kinderen in Zeewolde, maar ook daarbuiten, tóch een onvergetelijk Sinterklaasfeest kunnen vieren!

Wie zijn wij?

Onze vrijwilligers

Mariken Boumeester, Karin Bloemheuvel, Agneta Lagas, Emma Glotzbach, Inge Glotzbach, Astrid Nijhof, Carmen van der Kaaden, Willy Brink, Brenda Egberts, Joyce van ’t Zelfde, Els van Huizen, Carin Helmer, Tessa Boumeester, Carolina van Beek, Yvette Diets, Naomi ter Hoeve, Ruben ter Hoeve, Wim van Huizen, Gerrit van de Meer, Fred van der Kort, René Tuinte, Peter de Klein, Harry Kramer,  Adriaan Mosterd, John van der Wal, Tom Egberts, Jos Oostendorp, Jolanda Oostendorp, Mirjam van der Voort, Loes Helmer, Margo van der Huure, Charlotte van der Meij, Lenneke Visser, Evert Botterweg, Rosalinde van het Hof, Johan Vermeer, Bo van Beek, Jasper Boumeester, Thijs Meijer, Chantal Kampen, Ursula Lankreijer, Mitchell Verhoef, Toon Helmer, Jannie van Moorselaar, Wilma Ritsema-Hollander, Arieanne Lingeman, Josina Bakker, Fia Vermeer, Lenne Straalman, Carlijn, Laura Kamphorst, Sofie Veerbeek, Marcel Groeneweg, Jan Ippel

Deze foto maakten we van een groot deel van onze vrijwilligers in 2017

 

Achter de schermen


Marcel Nijhof

Voorzitter

Marcel zorgt hij voor de algemene organisatie van het project. Hij coördineert Pieten on Tour

en zorgt dat de bestuurswerkzaamheden worden uitgevoerd. Verder vertegenwoordigt hij de stichting bij officiële gelegenheden.
marcel@pietenontour.nl

 

 

Inge Glotzbach

Secretaris

Inge is als secretaris verantwoordelijk voor alle correspondentie.

Info@pietenontour.nl

 
 

Pieter Boonstra

Penningmeester

Pieter, werkzaam bij PWB Administraties & Belastingadviseurs in Zeewolde, is als onze penningmeester verantwoordelijk voor de financiële zaken van Pieten on Tou.

 

Erik Boumeester

Algemeen bestuurslid

Erik is algemeen bestuurslid en voert operationele werkzaamheden uit binnen de stichting.