Ga naar de inhoud

Bezoek plannen

Pieten op bezoek! 

Als onze Pieten bij jou op visite mogen komen, kan dat voor €30,- voor een half uur. Wil je dat Sinterklaas zelf ook mee komt dan kost het bezoek €60,-. Vooraf kun je dan aangeven of zij jullie pakjes mee naar binnen moeten nemen. Geef dan even bij je boeking aan waar je ze neerzet zodat de Pieten ze kunnen pakken voordat ze naar binnen komen. 

Wij zorgen er voor dat De Sint en/of de Pieten op tijd komen en dat ze voldoende strooigoed bij zich hebben om er een gezellige boel van te maken.

Het leukst is het als de Pieten/Sinterklaas vooraf weten wie er bij het bezoek aanwezig is en dat ze in het kort wat over de aanwezigen kunnen vertellen. Want uiteraard is Piet/de Sint al op de hoogte van het pas behaalde zwemdiploma van je dochtertje of dat oma de laatste tijd zoveel sinterklaasliedjes met de kinderen heeft gezongen. Geef ons zo veel mogelijk informatie op het boekingsformulier.

We werken met Ideal. Je betaalt je bezoek dus al bij het boeken online. Dat is voor ons veiliger, en jij weet zeker dat je boeking bevestigd is vanaf dat moment.