Ga naar de inhoud

Home

DONEER NU!! Scan de QR en help ons weer een mooi bedrag op te halen. 

 

 

 

 

Voor kinderen die onder de armoedegrens opgroeien, bestaat de kans dat Sinterklaas hun huisje voorbij rijdt en helaas wordt deze groep steeds groter! Al jaren zorgt Stichting Pieten on Tour ervoor dat deze kinderen tocht een onvergetelijk Sinterklaasfeest kunnen vieren! Daarnaast organiseren wij sinds een paar jaar ook een leuk uitje voor deze groep tijdens de zomerperiode. Afgelopen jaar zijn wij naar Oud Valkeveen geweest. Om dit allemaal te kunnen blijven verwezenlijken, hebben wij uw hulp hard nodig!

Onze kleding, het drukwerk en hetstrooigoed, alles wat er nodig is om onze stichting draaiende te houden, wordt gesponsord door bedrijven die ons initiatief een warm hart toedragen. Daarnaast werken wij met vrijwilligers die zich met liefde inzetten om dit ieder jaar weer mogelijk te maken.

Op welke manier kunt U helpen? 
Pieten on Tour verhuurt Sint en zijn Pieten voor bedrijfs- en huisbezoeken! We staan bekend om onze mooie Sinten en Pieten en onze persoonlijke aanpak hierin. Heeft u wensen? Dan kunt u dit altijd aangeven! 

Daarnaast hebben we elk jaar een leuke online veiling. Hier vindt u producten, cadeaubonnen en vele andere leuke items van lokale ondernemers waar u op kunt bieden. 

Een donatie is uiteraard ook altijd van harte welkom: DONEER NU

Alle donaties en sponsorbedragen komen geheel ten goede aan de stichting.

Pietenhuis Zeewolde
Sinds 2017 draagt Pieten on Tour met het Pietenhuis Zeewolde bij aan de Sinterklaasbeleving in Zeewolde. De toegang is gratis; een donatie meer dan welkom. Helaas zal er in 2023 geen Pietenhuis in Zeewolde zijn, we hebben helaas geen pand beschikbaar gekregen. Wel zullen onze Pieten aanwezig zijn in het dorp!