Ga naar de inhoud

Zeewolde 2023

Pieten on Tour in Zeewolde

Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in Zeewolde. Dan breekt er in ons dorp weer een gezellige tijd aan. Sint en pieten zullen dan weer regelmatig in ons dorp te zien zijn. Zo wordt er voor de oudere senioren in de Oude Bieb een high tea georganiseerd. Naast de thee of koffie zullen er tal van lekkere hapjes worden geserveerd. De Sint heeft beloofd, dat hij die middag met een paar Pieten zal langskomen, zodat er naar hartenlust gezongen kan worden. De Sint wil in de bibliotheek een mooi verhaal voorlezen. Ook willen wij weer met de bakker voor de kleine kinderen pepernoten gaan bakken. En wellicht kunnen zij nog wat meer activiteiten gaan organiseren.

Echter de Sint en de Pieten komen heel graag tijdens uw sinterklaasfeest bij u langs. Hoe dat kan ziet u op de site www.pietenontour.nl

Pietenontour is een stichting die door Sinterklaas bezoeken geld ophaalt voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Voor deze kinderen wordt dan een Sinterklaasfeest georganiseerd, waarbij zij ook een cadeau krijgen uitgereikt.

Deel dit bericht: