Nieuws

Stichting
PIETEN ON TOUR Zeewolde
Voor kinderen die onder de armoedegrens opgroeien bestaat de kans dat Sinterklaas hun huisje voorbij rijdt. Samen met de Sinterklaasbank zorgen wij ervoor dat deze kinderen in Zeewolde, maar ook daarbuiten, tóch een onvergetelijk Sinterklaasfeest kunnen vieren!

Nieuws

2 maanden geleden

Stichting Pietenontour

Wij hebben de 1 mei trofee gewonnen!!🏆🎉🎉

Deze trofee wordt jaarlijks door PvdA GroenLinks Zeewolde uitgereikt aan een (groep) vrijwilliger(s) die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor Zeewolde en haar inwoners.

Pieten on Tour is een Stichting die bestaat uit talloze vrijwilligers, die zich inzetten in de decembermaand, maar ook al vele maanden van tevoren, om te zorgen dat ieder kind in Zeewolde, maar ook daarbuiten het Sinterklaasfeest kan vieren.
En dat gaat allemaal niet vanzelf, van kledingcommissie tot het bestuur, de schminksters, Pieten en Sint(en), en alles daartussenin. Pieten on Tour is niets zonder de bijzondere vrijwilligers die zich stuk voor stuk belangeloos inzetten.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook

3 maanden geleden

Stichting Pietenontour

Gisteren is oud Pieten on Tour vrijwilliger en Sint, Bert Van de Kieft benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Wij feliciteren Bert met zijn koninklijke onderscheiding en maken van de gelegenheid gebruik om hem nogmaals te bedanken voor zijn inzet bij Pieten on Tour!

Foto gemaakt door Jos Oostendorp voor Lokale Omroep Zeewolde
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook

7 maanden geleden

Stichting Pietenontour

Pieten on Tour 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook

7 maanden geleden

Stichting Pietenontour

Lokale Omroep Zeewolde
Stichting Pieten on Tour maakte gisteravond bekend dat zij €15.617,93 hebben opgehaald voor de Sinterklaasbank. Dit mooie bedrag hebben zij bijeen gehaald met het verhuren van Zwarte Pieten en Sinterklazen aan particulieren en bedrijven. Daarnaast was er ook nog een veiling, een BenePietdiner en een Pietenhuis.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook

Tijdens de slotavond van Pieten on Tour namen wij tevens afscheid van onze voorzitter en oprichter van Pieten on Tour, Marcel Nijhof en bestuurslid Anna van der Wal- Annema. Deze twee toppers hebben zich met veel zorg en liefde ingezet voor onze stichting. Wij wensen ze veel succes met alle nieuwe uitdagingen en projecten die voor hun in het verschiet liggen. En ze zullen altijd een speciaal plaatsje houden in Pieten on Tour❤️. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op facebook