Bezoek plannen

PietenonTour in Coronatijd

Helaas kunnen wij als gevolg van de maatregelen die gelden met betrekking tot het Coronavirus dit jaar geen huisbezoeken met Sint en Pieten inplannen.
Omdat Sint en de Pieten de kinderen toch graag willen begroeten hebben we hiervoor de volgende oplossingen bedacht:

Een persoonlijke videoboodschap

Sint en Piet spreken een persoonlijke boodschap in die thuis kan worden afgespeeld. De lengte van de videoboodschap is afhankelijk van het aantal personen/kinderen dat wordt toegesproken, maar bedraagt maximaal 5 minuten.

Voor een videoboodschap rekenen wij € 25,00. Klik hier en regel het direct!

Een aangepaste aanklopservice

De Pieten blijven buiten op gepaste afstand en vieren voor de deur een feestje met de kinderen (en hun ouders). Een bezoekje van de klop-pieten duurt evenals in voorgaande jaren 10 minuten.

In plaats van je vrijwillige bijdrage contant in een envelop, gaan we dit jaar gebruik maken van betaling via een QR code. Je kunt de aanklopservice hier boeken.

De Pietenstraat

In plaats van Sint en zijn Pieten op bezoek bij jou thuis, op visite bij de Sint in de Pietenstraat! Rijd met de auto door deze straat in de oude brandweerkazerne en bouw een feestje met de Pieten.

Bij boeking vragen we je het kenteken door te geven van de auto waarmee je naar de pietenstraat komt. Een ritje door de pietenstraat duurt 10 minuten. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van de oude brandweerkazerne aan de kant van het politiebureau.

Om opstoppingen te voorkomen vragen we je met klem op de juiste tijd aanwezig te zijn.

Als je na je bezoek aan de pietenstraat thuis het sinterklaasfeest gaat vieren bieden wij de mogelijkheid om de kinderen een rebus/raadsel aan te bieden waarmee ze kunnen raden waar thuis de cadeautjes te vinden zijn. Als je hiervan gebruik wilt maken, vink dan 1 van de 3 plaatsen in het boekingsformulier aan. Wij zorgen dan dat je kinderen tijdens het bezoek aan de pietenstraat de juiste rebus krijgen.

Voor een bezoekje aan de pietenstraat betaal je € 25,00. Reserveer direct je tijdslot.

Voor alle drie de mogelijkheden geldt dat het het leukst is als de Pieten/Sinterklaas zoveel mogelijk informatie hebben over de aanwezigen. Want uiteraard is Piet/de Sint al op de hoogte van het pas behaalde zwemdiploma van je dochtertje of dat oma de laatste tijd zoveel sinterklaasliedjes met de kinderen heeft gezongen. Geef ons zo veel mogelijk informatie op het boekingsformulier.

We werken met Ideal. Je betaalt je reservering dus al bij het boeken online. Dat is voor ons veiliger, en jij weet zeker dat je boeking bevestigd is vanaf dat moment.